GetAFreelancer

Rent A Coder sitesini takip ederim sürekli. İlginç proje ve konuları öğrenip benzer uygulamaları gerçekleştirmeye çalışırım. Buna benzeyen GetAFreelancer (Microsoft tarafından üretilmiş olan Freelancer oyunu da aklıma geliyor, güzel bir oyundu :) ) sitesini de buldum. Evden serbest olarak çalışıp para kazanmak isteyenler için iyi olanaklar barındırıyor bu siteler.

Benzer Siteler:
http://www.guru.com/
http://www.elance.com/

2 yorum:

Serkan Güneş dedi ki...

RentACoder sitesini ben de takip etmeye calisiyorum fakat cogu konuda oldugu gibi burasida meshurluklarini oturtmus programcilarla kayniyor ve yeni gelen birisin bu ortama girmesi iyice zor.En azindan ben oyle dusunuyorum.

Bu arada Emre tezini cok ilginc buldum ve yapay zekaya olan ilgim artti. Belki ileride tezinde anlamadigim noktalari bana aciklayabilirsin.

T. E. Kalaycı dedi ki...

Evet benim de dikkatimi firma seklindeki olusumların daha fazla is yapmasi çekti. Yeni baslayan birinin iyi bir prestij kazanmasi ve daha fazla is yapmasi vakit alir gibi gozukuyor.

Tez ile ilgili olarak her turlu konuda yardim etmeye hazirim. Zaten gunluk icerisinde de TSP ve benzeri konularla (Genetik programlama vb.) ilgili yazılar yazmaya calisiyorum.