Fal

Uzun zamandır yazamıyordum ama bunu telafi edecek bir dönüş yapıyorum. Aşağıda önceden bahsettiğim kısa film atölyesinin ürünü var. Yorumları bekliyorum. İyi seyirler...

2 yorum:

ozancok dedi ki...

Abi; "Fal" kısa filmi; amatör bir izleyici olarak bende senaryo, kurgu, çekimler, seslendirme ve oyunculuk açısından başarılı bir kısa film izlenimi bıraktı. Diğer bir kaç kısa filmle karşılaştırınca gerçekten başarılı olduğu ortaya çıkıyor. Senden yeni çalışmalarını ilgiyle bekliyorum. Başarılar.

Lipsum dedi ki...

Eee yok artık,o nasıl bir sondur yahu.
Bu kısa filmi başka bir zaman izlesem eminim daha az etkilenirdim; lakin yakın zaman içinde kahve içmeye gittiğimiz bir yerde, kadının biri gelip falımıza bakıp filmde ki falcı misali gelecek hakkında 3-5 şey atarak bize ümit vermiş bulunmaktaydı. Başrolda ki çocuğun yerine kendimi koymuşken haliyle bu hiç hoş olmadı.
"Gelecek haftasonu İstanbul'a gideceksin." demesi ve onu tutturması dışında,diğer dediklerine pek ihtimal vermemekteydim gerçi. Hoş,her ne kadar arkadaşlarım saçmalama dese de ben önümde ki programcılık kitabından,Cebit'e katılacağımı anladığından ve İstanbul'a gideceğimi de oradan tahmin ettiğinden şüphelenmekteyim.
Sanırım 2 gün önce benzeri bir saçmalığa maruz kaldığımdan film şu an gözüme daha bir etkileyici geldi. :)
Vee şu an fark ettim ki bu yorum film hakkında fazlasıyla spoiler içermiş. :)